Bakgrund:

Jag som äger IdeFix Design heter Johanna Wåhlander,
Jag är diplomutbildad Visual Merchandiser och har gått på Beckmans form och design.
I min yrkesportfölj har jag både affärsutveckling, butiksmiljöer, produktdesign och utveckling av retail koncept samt mässmontrar.
Jag har jobbat 15 år inom byggbranschen m2 kakel och klinker. Där jag varit en stor del i utvecklingen av koncept och sortimentsval till stora och små projekt för företag som
t ex skanska, Jm, Peab, Veidekke, Småahus. Samt även bistått Arkitekter och andra inredare i otaliga projekt.

Presentation mässmonter_showroom_Sida_11 Presentation mässmonter_showroom_Sida_10

Hur:

Min styrka ligger i att visualisera projekten så det blir en lätt beslutsprocess för både beställare och hantverkare från början till slut. Eftersom jag också är konstnär har jag stor färgförståelse och kan lätt hitta nya kreativa vägar att nå önskade resultat. Jag har aldrig trott på att en kund vill ha en trend, men däremot vara medveten om sociala tendenser och strömmar som påverkar marknaden. Funktionen och estetiken får alltid gå hand i hand.

Presentation mässmonter_showroom_Sida_02

Min inspiration:

Kommer från byggnader, städer och självklart är varje projekts kärna det som jag utgår ifrån.
Kundens Core Values. Ibland är Story Telling det essentiella för att vara varumärkes byggande och ibland är det viktigt med målgruppsanalys och rätt property branding. Privat älskar jag flera olika inriktningar inom inredning och design och det gör att jag enkelt kan vandra mellan stilar för att skapa just det som passar tillfället bäst.