Personlig konst i mitt egna Galleri

Inget ger ett hem en personlig prägel lika snabbt som tavlor eller en väggmålning kan göra. Det berättar något om den som bor i ett hem. Visst man kan köpa färdiga massproducerade bilder men de tenderar att komma och gå med trender. Att köpa en tavla som någon har målat det är att fånga ett ögonblick. Det är tidlöst för det är en betraktelse. Målning har alltid varit en stor del av mitt liv. Så länge jag kan minnas har jag suttit vid mitt skrivbord och ritat och målat. Här nedan har jag valt att visa några olika tekniker (akryl, olja, kolteckning, akvarell och blyerts) och motiv som jag använt mig av. Har du egna önskemål så tveka inte att kontakta mig.

Väggmålning

Inredning handlar mycket om att bestämma vad man vill se när man kommer in i ett rum, att rama in det viktigaste och få besökaren att se det du vill att de ska se.
En vägg målning kan enkelt förstärka ett tema i ett rum.

 

Tavlor Mixed Media

Just nu är jag helt inne i denna teknik. Det blir nästan en tredimensionell känsla på tavlorna.

 

Tavlor Akryl

Om man frågar mig vad jag mest använder mig av så måste jag svara akryl. Det är så otroligt kul att måla med. Ett mellanting mellan Akvarell och Olja beroende på hur man använder det.

Kroki Blyerts / kolteckning

Under min tid på Beckmans tecknade jag mycket kroki. Här kommer ett axplock:

 

Kroki Akvarell

Under min tid på Beckmans målade jag även kroki i akvarell. Jag målar vanligtvis inte så mycket i akvarell, känner mig som sagt mer hemma i Akryl.